Generaties in beweging

In 1976 legde oprichter Bert Doesburg de basis voor Doesburg Isolatie als een van de eerste ondernemingen op het industrieterrein in Winkel. Sindsdien hebben we, onder leiding van Bert en later zijn zoon Dion Doesburg en diens vrouw, een opmerkelijke groei doorgemaakt die ons heeft gevormd tot het bloeiende bedrijf dat we vandaag de dag zijn.

In de afgelopen 17 jaar hebben wij een indrukwekkende transformatie ondergaan. Oorspronkelijk werkzaam als onderaannemer in de bouw- en renovatiesector, hebben we ons ontwikkeld tot een organisatie die zich nu voor 80% richt op projecten in de industriële sector. Deze verschuiving bracht aanpassingen met zich mee, waaronder de verplichte overgang naar VCA**

Met de opkomst van de derde generatie hebben we onze focus op automatisering en implementatie van nieuwe technologieën verder versterkt. We streven ernaar om voorop te lopen in deze ontwikkelingen, vooral gezien de schaarste aan gekwalificeerde monteurs en onze voortdurende expansie. De digitalisering heeft duidelijke veranderingen teweeggebracht binnen ons bedrijf, van werkvoorbereiding en uitvoering tot facturatie. Bovendien biedt het ons een duidelijk overzicht voor nacalculatie, wat een wezenlijke verandering vormt voor onze onderneming.

Duurzaamheid staat hoog op onze agenda, zoals blijkt uit de installatie van 240 zonnepanelen. Hierdoor kunnen we met trots melden dat 80% van ons wagenpark op zelf opgewekte elektriciteit rijdt.

Met het oog op de overdracht naar de volgende generatie hebben we stappen ondernomen om een 9001-certificering te behalen, met speciale aandacht voor een naadloze overdracht en het handhaven van een uniforme bedrijfscultuur.

Onze betrokkenheid bij diverse aanbestedingen in de industrie heeft ons werkgebied uitgebreid naar locaties zoals Alkmaar, Zaandijk en Dordrecht, waarbij we op elke locatie minimaal twee monteurs inzetten. Bij grootschalig onderhoud kunnen we moeiteloos opschalen naar een team van 22.

Bij Doesburg Isolatie blijven we in beweging, waarbij de synergie tussen jong en oud resulteert in een dynamische en succesvolle bedrijfscultuur die blijft groeien in een steeds veranderende markt. Met onze expertise bieden we effectieve isolatieoplossingen aan, waardoor onze klanten een aanzienlijk lagere ecologische voetafdruk kunnen realiseren. Met ons werk leveren we een duidelijke toegevoegde waarde aan het verduurzamen van de wereld.

Waar wij voor staan

Veiligheid
voorop

Korte
lijnen

Open
communicatie

Vast
aanspreekpunt

Doesburg isolatie

Winkelerzand 66
1731 LZ Winkel

+31 224 54 19 94
info@doesburg-isolatie.nl

© Doesburg Isolatie  | Privacy  | Webdesign: wijndesign.nl