Warme installaties

Pir/Pur

Pir/Pur Met de focus op duurzame isolatieoplossingen bieden we hoogwaardige PIR producten die uitstekende thermische prestaties garanderen. Voor koude isolatie zijn de meerlaagse constructies samengesteld uit verschillende lagen en ten minste één dampremmende laag om een goede werking te kunnen garanderen. Materialen zoals Polyisocyanuraat (PIR) en Polyurethaan (PUR) hardschuim, kunnen worden gebruikt in deze lagen.

Minerale wol

Steenwol of glaswol, met uitstekende thermische eigenschappen en vuurbestendigheid, minimaliseert warmteverlies en verbetert de energie-efficiëntie in warme installaties, waardoor we optimale temperatuurregeling waarborgen en kosten verlagen.

Aerogel

De Aerogel is een flexibel isolatiedeken met ultieme thermische doeltreffendheid, ontwikkeld voor gebruik in industriële en commerciële toepassingen. Aerogel biedt een superieure thermische weerstand in combinatie met een excellente bescherming tegen corrosie onder isolatie (CUI). Aerogel is waterafstotend en tevens ademend. Juist die combinatie van eigenschappen zorgt voor een langdurige waterafstotendheid van de isolatielaag en […]

Waar wij voor staan

Veiligheid
voorop

Korte
lijnen

Open
communicatie

Vast
aanspreekpunt

Doesburg isolatie

Winkelerzand 66
1731 LZ Winkel

+31 224 54 19 94
info@doesburg-isolatie.nl

© Doesburg Isolatie  | Privacy  | Webdesign: wijndesign.nl