Expertises

Brandwerende afdichtingen

Onze expertise in de installatie van brandwerende afdichtingen zorgt ervoor dat uw gebouwen voldoen aan de meest strikte brandveiligheidsnormen, wat resulteert in maximale bescherming van mensen en eigendommen.

Thermografische scans

Thermografische scans gebruiken infraroodtechnologie voor gedetailleerde warmtebeeldanalyses van gebouwen. Met een externe camera beoordelen we de isolatie en adviseren we indien nodig over verbeteringen voor energie-efficiëntie en kostenbesparing.

Corrosie onder isolatie

Onze effectieve aanpak van corrosie onder isolatiematerialen voorkomt CUI (Corrosion Under Insulation) en verlengt de levensduur van uw apparatuur, waardoor onnodige onderhoudskosten worden vermeden.

Stiftlas werken industrie

Onze deskundige diensten voor nauwkeurige en betrouwbare stiftlaswerkzaamheden in de industrie voldoen aan de hoogste normen van precisie en duurzaamheid.

Heat tracing warmtelint

De afdeling tracing ontwerpt, levert en monteert een compleet systeem met de juiste elektrische- tracing die benodigd is voor het op temperatuur houden van producten, of als bescherming van kostbare installaties. De innovatieve elektrische kabels worden vaak gebruikt om bevriezing van leidingen, appendages en andere cruciale componenten te voorkomen, wat schade en onnodige kosten kan […]

Waar wij voor staan

Veiligheid
voorop

Korte
lijnen

Open
communicatie

Vast
aanspreekpunt

Doesburg isolatie

Winkelerzand 66
1731 LZ Winkel

+31 224 54 19 94
info@doesburg-isolatie.nl

© Doesburg Isolatie  | Privacy  | Webdesign: wijndesign.nl